غذاها ی محلی و سنتی روستای بکاول
از انواع غذاهای محلی روستای بکاول می توان به قروتی ، بلغور شیر ، کشک ، چینگلی ، رشته پلو ، کلجوش ، آش لخشک ، آش عماج کوکو سیب زمینی ، کوکو سبزی ، گرماس ، فله ، شیر برنج ، قیقینه، خیگینه، و انواع اشکنه متل: اشکینه ریواچ ، اشکنه سیب زمینی ، اشکینه گورجه فرنگی ، اشکینه رب ، اشکینه او قروت اشکینه کشک و .را نام برد.
طرز تهیه بعضی از غذاهای محلی بکاول
چینگلی :
نان فتیر را به قطعات ریز خرد می کنند و سپس مقداری روغن داغ به آن می افزایند و سپس مخلوط می کنند آماده ی خوردن می شود و بسیار لذیذ است.
اشکینه گوجه فرنگی :
ابتدا پیاز ، سیب زمینی ، انواع ادویه جات را در روغن سرخ کرده ، سپس کوجه تازه و ترش محلی را به آن می افزایند تا خوب پخته شود در پایان تخم مرغ و قورمه نیز با آن مخلوط می کنند .
اشکنه ریواس :
ریواس تازه یا خشک شده ، پیاز ، نخود ، قورمه و تخم مرغ را با مقداری آب می پزند .
بلغور شیر :
از این غذا بیشتر در فصل زمستان استفاده می کنند و برای تهیه ی آن بلغور شیر را که قبلا از گندم نیم کوب با شیر گوسفند در ست کرده اند با مقداری آب وادویه مخلوط می کنند و عدس و قورمه به آن اضافه می کنند . ( حسن نمازی بکاولی)
درباره این سایت